Publicaties

VASTGOED ADVISEUR ‘Vastgoed Adviseur’ is hét vakblad voor vastgoedadviseurs en makelaars. ‘Vastgoed Adviseur’ is een uitgave in eigen beheer van VBO Makelaar en heeft een oplage van 1.500 exemplaren. Lezers zijn, naast de ruim 1.000 VBO-makelaars, vertegenwoordigers van alle relevante marktpartijen in de vastgoedbranche, zoals:

– Hypotheekverstrekkers – Landelijke overheid – Assurantiekantoren – Opleidingscentra – Andere brancheverenigingen zoals LMV, NVM, RVT en NBVA

Mr (Johan) van de Sande is vaste en gewaardeerde columnist in ‘Vastgoed Adviseur’. Enkele artikelen van zijn hand hebben wij als download beschikbaar gesteld:

INDICATOR Indicator is reeds meer dan 15 jaar actief als onafhankelijke uitgever gespecialiseerd in fiscaal, sociaalrechtelijk, financieel en juridisch advies.

De doelgroep van de publicaties bestaat voornamelijk uit bestuurders en zaakvoerders van kleine en grotere ondernemingen, personen met leidinggevende functies, zelfstandigen en beoefenaars van vrije en intellectuele beroepen. Maar ook fiscale, sociaalrechtelijke, financiële en juridische adviseurs die deze mensen op hun beurt bijstaan behoren tot de doelgroep.

Mr (Johan) van de Sande is vaste en gewaardeerde columnist in ‘Indicator’. Enkele artikelen van zijn hand hebben wij als download beschikbaar gesteld: